Avskedsmiddag

Julen närmar sig med stormsteg, och jag likväl som många andra reser hem till nära och kära för att fira. Så jag bestämde mig för att lyxa till det lite innan jag åker, och det blev succé!
Till förrätt valde jag att göra en spännande halloumi och ruccolasallad, som jag fann på denna blogg: http://njutmat.blogspot.com/2011/11/enkel-forratt.html
Så gott och nyttigt det ser ut. :) Den bloggen kommer jag att besöka flera gånger!
Man gör alltså en bädd av ruccola, snittar några körsbärstomater, steker halloumi, rostar pinjenötter och strösslar över alltsamma. Sedan pressar du över citron, saltar, pepprar och garnerar med några kvistar färsk timjan. Mums!


Till huvudrätt valde jag att göra en fläskfilépanna efter ett recept jag fann på tasteline, otroligt gott blev det! http://www.tasteline.com/Recept/Kantarelldoftande_flaskfile_i_panna


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0