Nyårsafton
Till förrätt gjordes avokadohalvor med pressad citron och kräft/romröra. Köpte en röra av fiskdisken på lokala kvantum, vilket visade sig vara otroligt god! (Ops, får man säga sånt i en matblogg haha, att man inte gör allting själv? ;) )
Till huvudrätt blev det stekt lax, dillkokt potatis, ärtor, grönsallad, citron och en sås gjord på majonäs, cremé fraiche, dill, citron, salt och peppar. Väldigt enkelt och gott!
Till dessert gjorde jag ingefärsinkokta päron som serverades med vaniljglass, mums!


Till huvudrätt blev det stekt lax, dillkokt potatis, ärtor, grönsallad, citron och en sås gjord på majonäs, cremé fraiche, dill, citron, salt och peppar. Väldigt enkelt och gott!

Till dessert gjorde jag ingefärsinkokta päron som serverades med vaniljglass, mums!

Kommentarer
Trackback